Instagram'da Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Instagram'da Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Her geçen gün büyüyerek çok daha büyük bir kitleye hitap etmeyi başaran Instagram, gelişen teknolojik olanaklar sayesinde günümüzde işletmelerin de yakından ilgisini çekmeyi başlamıştır. Öyle ki globalleşen dünya trendlerine kolaylıkla ayak uydurabilmek ve özellikle de işletmelerini büyüterek daha büyük pazarlara açılmayı hedefleyen kullanıcılar da Instagram'ın popülerliğinden faydalanmalıdır. Bunu gerçekleştirmek adına ise hesapları büyütecek hamleleri çok iyi bilmek ve uygulamak son derece önemlidir. Özellikle de gerçek hesap sahipleri tarafından günümüzde en çok merak edilen konulardan biri de Instagram'da arama geçmişinin nasıl silineceği olmuştur. Peki Instagram arama geçmişi nasıl silinir? Arama geçmişi silme nasıl yapılır?

Instagram'da herhangi bir kişiyi, etiketi ya da bilgiyi aratıldığında, bilgiler doğrudan hesap geçmişine kaydedilmektedir. Arama geçmişi dilendiği zaman çeşitli teknikleri kullanarak temizlenebilmektedir. Fakat bu işlemin gerçekleştirilmesinden sonra kesinlikle geri alınamaz. Instagram hesap geçmişi silme adımları ise şu şekilde sıralanabilir;

·         Instagram arama geçmişini silmek için ilk aşamada Instagram profiline giriş yapılır.

·         Daha sonraki aşamada profilin hemen sağ üst köşesindeki menü sekmesine dokunulur.

·         Akabinde açılan sekmeden öncelikle ayarlar seçeneğine tıklanır, daha sonra güvenlik seçeneğine tıklanır ve en son aşamada da arama geçmişini sil sekmesine tıklanır.

·         Tüm bunların gerçekleştirilmesinin ardından işlemler tamamlanmış olacaktır.

Belirtilen adımları başarılı bir şekilde izledikten sonra yapılan aramalar tek tek veya isteğe bağlı olarak toplu bir şekilde silinebilecektir. Instagram bilindiği gibi kişisel hesaplar üzerinden belirli sayfaların takip edilmesiyle birlikte etkileşim kurmayı mümkün kılmaktadır. Söz konusu özellik sayesinde faydası bulunan ve gerçekten etkileşim kurulmak istenilen hesaplar sayesinde, arama önerileri almak da mümkün olacaktır. Fakat bu durum uygulama içi denetimi o kadar da yararlı olmayacak bir şekilde etkileyebilmektedir. Bu kapsamda yapılması gerekenler de oldukça basittir. Önerilen ve arama geçmişinden gelen gereksiz bilgileri en doğru bir şekilde silmek yeterli olacaktır. Bu işlemleri en doğru şekilde gerçekleştirebilmek adına ise sosyaladresim.com adresinden sunulan hizmetlerden faydalanmak hem çok daha güvenli olacak hem de işlemlerin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini de mümkün kılacaktır.

Instagram Düşmeyen Beğeni Hilesi adlı içeriğimize de göz atabilirsiniz.