Instagram'da Kullanıcı Adı Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram'da Kullanıcı Adı Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram'da işletme ya da kişisel hesapların büyütülerek çok daha büyük bir kitleye hitap edilebilmesi için mutlaka ilgi çekici bir kullanıcı adına sahip olunması gerekmektedir. Öyle ki bu sosyal medya ağının kurallarına göre kullanıcı isimleri yalnızca bir kez kullanılabilmektedir. Yani herhangi bir kullanıcı ismini yalnızca bir kişi alabilmektedir. Bu nedenle tercih edilen kullanıcı isimlerinin özenle seçilmesi son derece önemli olacaktır. Alınmak istenilen kullanıcı isimleri herhangi bir hesap tarafından kullanılıyorsa Instagram algoritması ilgili kullanıcı isminin alınmasına izin vermeyecektir. Böyle durumlarda ise alınmak istenilen kullanıcı isimlerine en yakın olan adı rakam ya da harf ekleyerek almak çok daha mantıklı olacaktır. Peki Instagram gibi büyük bir sosyal medya ağında kullanıcı adı değiştirme işlemi nasıl yapılır? Instagram kullanıcı adı nasıl ve nereden değiştiriliyor? Merak edenler için işte kullanıcı adı değiştirme aşamaları;

·         Instagram uygulamalarında kullanıcı ismini değiştirebilmek için ilk aşamada telefondan hesaplara giriş yapılması gerekmektedir.

·         Bir sonraki aşamaya geçildiğinde ise işletme veya kişisel hesaplarda profil sayfasına gidilir.

·         Profile başarılı bir şekilde giriş yapılmasından sonra ise profili düzenle seçeneğine tıklanır.

·         Profili düzenle seçeneğine tıklanmasından sonra ayarlar menüsüne giriş yapılır. Daha sonra profili düzenle butonuna tıklanır.

·         Profili düzenle butonuna tıklayan kullanıcıların hemen karşısına kullanıcı adı seçeneği çıkacaktır. Buradan değiştirilme istenilen kullanıcı adı silinir ve yeni kullanıcı adı girişi yapılır.

·         Alınabilir kullanıcı adının belirlenmesi ve girişinin yapılmasından sonra ise tamam butonuna tıklanır.

Tüm bu aşamaların tamamlanmasından sonra ise işlemler bitirilmiş olacaktır. Bilindiği gibi kullanıcı ismi hesaplara giriş yapılırken giriş ekranında karşınıza çıkacak ekranda şifre ile kullanıcılardan talep edilir. Bu nedenle de çok dikkatli bir şekilde seçilmeli ve unutulmayacak simgelerin tercih edilmesine de çok dikkat edilmelidir. Instagram kullanıcı ismini en basit bir şekilde değiştirmek ve en güvenilir yöntemlerle yeni bir kullanıcı edinebilmek için sosyaladresim.com adresi üzerinden hizmet alabilirsiniz. Ayrıca bu platform üzerinden diğer sosyal medya ağ hizmetlerine de kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Instagram Arama Geçmişi Silme adlı içeriğimize de göz atabilirsiniz.